Workshop
11. juni 2022 kl. 10-15

600,00 DKK

Pris pr. deltager

Ikke på lager

Varenummer (SKU): 62828 Kategori:

På workshoppen kan du få hjælp og vejledning til den del af dværgschnauzerens pelspleje, du synes er svært. Måske har du lige fået en dværgschnauzer og savner råd og vejledning i forhold til den helt basale pelspleje. Måske har du et ønske om selv at komme i gang med trimningen, eller måske er du allerede en rutineret trimmer, der gerne vil finpudse din trimme- og pynteteknik. Det kan også være, du har en dværgschnauzer, der bliver klippet eller, hvor du skal i gang med klippe, og du savner råd og vejledning til den bedste klippeteknik.

Det er med andre ord dig selv, der bestemmer, hvad du har brug for at blive bedre til på workshoppen. Derfor vil der ikke være nogen decideret undervisning, men jeg, Dorit Johansen, vil stå til rådighed, så du kan få hjælp til præcis dét, du har mest brug for.  Du tager blot din hund under armen og møder op på dagen.

Kurset foregår i webshoppens lokaler på Asklevvej 12, Asklev,  8653 Them

Workshoppen har plads til 8 deltagere og billetter sælges efter først-til-mølle-princippet. Workshoppen gennemføres, når vi har min. 6 deltagere.

BEMÆRK
Tilmelding er bindende.
I tilfælde af aflysning tilbagebetales det fulde kursusgebyr. Overførsel til andet kursus kan desværre ikke tilbydes.

Du kunne også være interesseret i...

Scroll til toppen