Vi bruger cookies        Min konto        Log ind        

Gratis fragt

På ordre over 500kr.

Hurtig levering

Levering 1-3 dage med GLS eller PostNord

Har du spørgsmål?

Få svar på vores Facebook side.

Dogparacord er kommet til Danmark

902383_10152106407971092_1497857960_o

Jeg startede dogparacord.dk i slutningen af 2014.

Først som en hobby, og i 2015 som en virksomhed. Jeg hedder Stefanie, men bliver kaldt Steffi. Jeg er gift med Poul Erik som har 3 børn på 16, 19 og 20. Jeg har en datter på 13 år, som bor hjemme hos os i St. Darum mellem Ribe og Esbjerg. En af de landsbyer som ligger tættest på nationalparken vadehavet.

Vi har en Golden Retriver han, Balou på 6 år, en sort/sølv dværgschnauzerpige, Laika på 3 år og en hvid dværgschnauzerpige, Bella på 8 måneder.

Jeg elsker at være selvstændig og det ansvar der følger med. Jeg gør meget ud af at finde kvalitetsprodukter til en god pris og er altid på jagt efter nye og anderledes varer. Den personlige kontakt er vigtig for mig, og jeg håber at kunne bevare den, nu hvor der er mulighed for at købe på webshoppen.

Jeg bliver rigtig glad for tilbagemeldinger, billeder og fortællinger om produkterne.

Paracord oprindeligt anvendt af faldskærmssoldater

Paracord blev oprindeligt anvendt af amerikanske faldskærmssoldater under 2. Verdenskrig. Når de blev landsat bag fjendens linjer, opdagede de, at det tynde og stærke nylonreb kunne bruges til det meste f.eks.: etablering af bivuak, fælder, buestreng, ophængning af proviant osv. Paracord har en brudstyrke på 249 kg.

Paracord kan vaskes ved 30 C.

Kontakt os

  • dogparacord.dk (kontor/lager)
  • Asklevvej 12, 8653 Them
  • Ring til os: +45 28 80 13 99
  • E-mail: kontakt@dogparacord.dk

Følg os

Se videoer på vores YouTube kanal for Dogparacord.dk YouTube kanal.

Nyhedsbrev

Få tilbud, nyheder, inspiration og rabatkoder!